0725675050

Meer dan 10.000 tevreden klanten!

Hoe werkt het opsturen naar Vidvd?

Geplaatst op vr 26 augustus 2011 om 08:29 — Uitleg over Vidvd diensten

 

Is dit iets te ver voor u? Dan is opsturen geen enkel probleem. Maar hoe gaat dat precies in zijn werking? Een korte uitleg.

Opsturen
U kunt uw favoriete pakketdienst gebruiken om het naar ons op te sturen, of dat nou PostNL (voorheen TNT), GLS of DPD is maakt natuurlijk niet uit. Wij adviseren altijd om het verzekerd of aangetekend te versturen. Bij PostNL kost dit €10,-. Onverzekerd is dit €5,-. Pak uw materiaal goed in, in bijvoorbeeld een oude schoenendoos met wat oude kranten als opvulmateriaal. Voeg hier nog een orderformulier (zie hieronder) aan toe, en plak alles goed dicht.

Orderformulier
Voeg in diezelfde schoenendoos ook een orderformulier (PDF) toe. Hierin vermeld u uw contactgegevens en informatie over het materiaal. Vergeet hierin niet aan te geven wat voor titel u op de DVD box wilt, en belangrijker een werkend E-Mail adres.

En dan? Hoe zit het met de betaling?
Zodra wij het materiaal ontvangen hebben sturen wij naar uw E-Mail adres een ontvangstbevestiging, indien u dat wenst ook met een voorlopige offerte. Als uw materiaal is gedigitaliseerd versturen wij uw oude materiaal én het nieuwe materiaal naar uw terug met een factuur. Het pakketje kunt u dan volgen via een Track&trace code. Zodra u alles correct ontvangen heeft en u tevreden bent over de digitalisatie kunt u de factuur overmaken naar ons rekeningnummer.

Vidvd – Video naar DVD
Prof. van der Waalsstraat 2
1821 BT Alkmaar
Nederland

Tel: 072-567 50 50
Kijk hier voor een routebeschrijving .

Laat een reactie achter!