0725675050

Meer dan 10.000 tevreden klanten!
Met spijt stoppen we onze werkzaamheden en nemen geen nieuwe orders meer aan. Dank voor de samenwerking.
8MM | VIDEO | PRODUCTFOTOGRAFIE | FOTO | DIA | DUPLICATIE | VERHUUR | DOCUMENTEN SCANNEN | MUZIEK NAAR CD RESELLERS
LeftTopBack


Referenties

Hieronder een aantal van onze klanten...

 • Horizoncollege
 • ICM
 • CCCP
 • PWN
 • VDD
 • VODW
 • NIMH
 • Hypotheekshop
 • Heuvelman
 • Frieschevlag
 • Kone
Meer referenties →

Contact Opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een bestelling plaatsen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op:
072 - 567 50 50

ViDVD - Video naar DVD
Prof. van der Waalsstraat 2
1821 BT Alkmaar
info@vidvd.nl


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kortingen en acties.


Dia naar DVD


Bent u op zoek naar goedkope cartridges? Kijk eens op Inktweb.nl
Top

Veel gestelde vragen    Veel gestelde vragen


Hieronder vindt u een overzicht waarin veel gestelde vragen waar Vidvd veelal mee wordt geconfronteerd nauwkeurig worden uitgelegd.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
VIDEOBAND NAAR DVD

- Wat zijn de precieze voordelen van een DVD in vergelijking met een videoband (VHS enz.)?

De voordelen van een DVD ten opzichte van een videoband lopen erg uiteen. Zo beschikt een DVD over een perfecte (digitale, en geen analoge) beeldkwaliteit, is het (dolby surround) geluid vele malen beter en slijt een DVD niet in tegenstelling tot een video. Tevens wordt het als irritant ervaren dat het heen- en terugspoelen van een video zoveel tijd in beslag neemt. Het allergrootste voordeel van een DVD is dat de kwaliteit in tegenstelling tot een VHS niet achteruit zal gaan.


      Meer    Video naar DVD


- Hoeveel minuten kunnen er in zijn totaliteit op een DVD en welke prijsstrategie hanteert ViDVD hierbij met het oog op het omzetten van video- naar DVD-kwaliteit?

Een standaard DVD heeft de beschikking over 120 minuten aan beeldmateriaal, zo'n DVD kost bij ViDVD € 19,95. Heeft u bijvoorbeeld 240 minuten aan videomateriaal wat omgezet moet worden, kost dat dus € 39,90.

- Welke mogelijkheden biedt ViDVD ten aanzien van een DVD-menu na het omzetten van video naar DVD?

Wat dit betreft is alles mogelijk bij ViDVD. We kunnen zelf een menu ontwikkelen, maar u kunt ook zelf foto's en teksten doorgeven die wij dan verwerken. Ditzelfde geldt trouwens ook voor de cover.

DIA NAAR CD/DVD

- Worden dia's gedigitaliseerd op CD of op DVD?

Deze keuze laten we geheel aan u over. We kunnen ze op CD zetten, maar u kunt ze ook op DVD laten zetten zodat u deze kunt afspelen in uw DVD-speler. Hierbij is het ook mogelijk een menu aan te brengen.

- Maken jullie voor het scannen van dia's gebruik van een standaardformaat of mag dat in overleg bepaald worden?

Dia's kunnen wij op verschillende formaten scannen, zowel op 300, 1600, 3200 als 4000 DPI (dots per inch). Hoe hoger het aantal DPI, hoe scherper de dia wordt gedigitaliseerd. Echter, vanzelfsprekend passen er op één CD/DVD meer van 300 dan van bijvoorbeeld 3200 dpi.


      Meer    DIA naar DVD


DUPLICATIE

- Moet er bij het dupliceren van een DVD sowieso gebruik worden gemaakt van het al bestaande DVD-menu?
Nee, wij kunnen in overleg met u zelf een gewenst menu ontwerpen/samenstellen.

MUZIEK NAAR DVD

- Biedt ViDVD ook de mogelijkheid muziek van LP's over te laten zetten naar CD/DVD?
Ja, en niet alleen muziek van LP's. Ook muziek afkomstig van audiocassettes of bandopnamen kan worden omgezet naar CD/DVD.


      Meer    Muziek naar DVD


DOCUMENTEN SCANNEN

- Van welke methode om documenten te scannen maken jullie gebruik, en waarom?
ViDVD heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van scanning. Bijkomend voordeel hierbij is dat het er niet toe doet hoeveel documenten u aanlevert. Eventueel kunnen complete mappen worden aangeleverd om te digitaliseren. De (papieren) documenten worden als .PDF opgeslagen en de gewenste mapindeling van uw digitale archief kunt u doorbriefen waardoor het een geordend geheel wordt.

- Hoeveel archief kan er ongeveer op een CD en hoelang gaat deze CD mee?
Op één CD kan ongeveer vijf meter archief, heel wat natuurlijk. De precieze levensduur van een CD is niet bekend, maar er wordt geschat dat een CD 30 jaar mee gaat. Uiteraard werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit materialen.

- Kan het gedigitaliseerde archief ook via internet worden opgestuurd?
Ja, deze mogelijkheid bieden we. We zouden het gedigitaliseerde archief opsturen via bijvoorbeeld e-mail. Ook kunnen wij de CD/DVD verzenden of u kunt het geheel natuurlijk ophalen.


      Meer    Documenten Scannen


LEVERING

- Hoe wordt mijn order aangeleverd na voltooiing hiervan?

ViDVD verstuurt het resultaat per post naar de klant. Ook kan ervoor gekozen worden de exemplaren zelf te komen ophalen, maar die keuze ligt volledig in handen van de klant.

- Wat is de beoogde levertijd van een door ViDVD ontwikkeld product?

De levertijd wordt in overleg bepaald, maar u kunt het beste uitgaan van tien werkdagen. Mocht u uw product eerder willen, is het mogelijk het sneller te leveren. Echter er komt dan wel 25% met een minimum van € 20,- bovenop het factuurbedrag.

- Moeten films persé langsgebracht worden of kunnen ze ook worden opgestuurd? Zo ja, waar moet dan op gelet worden?

Ja hoor, films kunnen ook naar ons opgestuurd worden. Ons advies is om dit echter wel verzekerd te doen, aangezien het pakketje in dat geval te volgen is. Belangrijk is om niet te vergeten een briefje bij het pakketje te doen met uw contactgegevens. Ook kunt u aangeven wanneer u het geheel graag terug wilt hebben en welke titel u op de DVD(-hoes) wilt hebben. Als alles gereed is zal het pakketje inclusief factuur worden teruggestuurd.

ALGEMEEN

- Als ik vooraf graag wil weten of het resultaat voldoet aan mijn verwachtingspatroon, is het dan mogelijk een demo-DVD te bestellen?

Het is mogelijk een demo-DVD te bestellen. In principe geldt dit alleen voor Super8, dia's en negatieven. De limiet hiervoor is maximaal drie minuten smallfilm en maximaal 5 dia's. Zo'n demo-DVD kost € 10,- (excl. verzendkosten). Dit bedrag (excl. verzendkosten) wordt later weer in mindering gebracht